Gellak nagels

Gellak-nagels zijn interessant voor mensen die geen gel- of acryl-kunstnagels willen, of mogen vanwege hun beroep, maar die wel mooie en stevige nagels willen hebben. Gellak is de verzamelnaam van merknamen zoals Gelish, Shellac en ManiQ en Pinknail.

Met Gellak krijgt u mooie, stevige en krasvaste nagels. Afbladderende nagellak is verleden tijd, u houdt wekenlang prachtig gelakte nagels!

 

 

Na voorbehandeling van de nagel wordt er eerst een basislaag opgebracht. Daarna volgen 2 lagen in de gewenste kleur. En vervolgens wordt de laag afgewerkt met een toplaag. Na het aanbrengen van elke laag wordt deze uitgehard met een UV-lamp. Verwijderen van gellak gebeurt eenvoudigweg door de nagels 10 minuten in remover wraps te wikkelen, waarna de lakrestanten eenvoudig te verwijderen zijn.

Evanals bij Gel- en Acryl-nagels, groeit de laklaag bij Gellak met de natuurlijke nagel mee. Een nabehandeling na 3 a 4 weken is dan ook nodig.

Ook voor teennagels is Gellak een mooie en duurzame oplossing. De Gellak is zeer krasvast en omdat teennagels langzamer groeien is een nabehandeling pas later nodig. .

 

 

Gellak                                                                           

Gellak Kleur        € 27,50   Actieprijs: 24,50                                                                                       

Gellak French         

€ 29,95           

Gellak af en op € 29,95   Actieprijs: 27,50         

Verwijderen gellak en mini manicure 

Lakken

€ 15,00


€  6,00