IPL

 

Onder de technieken die bekend zijn om de gevolgen van huidveroudering tegen te gaan, is I.P.L. (Intense Pulse Light) één van de veiligste en meest doeltreffende methodes. De huidveroudering wordt krachtig in de diepte tegengegaan en werkt in harmonie met de natuurlijke processen van je huid.

 

Prijzen

Haarreductie (definitief ontharen)

  1e behandeling 4e behandeling
Bovenlip €    15,00     €     60,00
Kin €    15,00   €     60,00
Schouders €    40,00  €    160,00
Oksels €    25,00 €    100,00
Buik €    40,00*     €    160,00*   
Borst €    40,00* €    160,00*
Rug €  100,00*     €    400,00*
Bikinilijn €   20,00*    €     80,00* 
Schaamstreek incl. bikinilijn €   35,00*      €    140,00*
Bovenbenen excl. bikinilijn €   80,00* €    320,00*
Onderbenen €   80,00*   €    320,00* 
Armen (geheel) €   80,00* €    320,00*
      

 

 

Pigmentvlekken 

Roodheid en couperose

Acne behandelingen

Huidverjonging/Rimpelbehandeling

 

 * Hierboven vermelde prijzen gelden per 1 en 4 behandelingen en zijn indicatief afhandelijk van haargroei en te behandelen oppervlakte. Gedurende het intakegesprek worden deze besproken om tot de juiste prijsafspraak te komen. 

 

 I.P.L. Huidverjonging en Huidverbetering

Wat is I.P.L. Skin Rejuvenation:

De term Skin Rejuvenation wordt als “verzamelnaam” gebruikt voor alle behandelingen waarbij de I.P.L. (Intense Pulse Light) technologie wordt ingezet om huidverjonging en huidverbetering te genereren.

Bij de meeste mensen is het bekend dat de I.P.L. technologie wordt ingezet voor definitief ontharen.
Met de nieuwste I.P.L. (Intense Pulse Light ) technologie kunnen wij de huidveroudering niet stopzetten maar wel behandelen!

Het grote voordeel van deze techniek is zéér snel resultaat, geen ingrijpende behandeling, gemakkelijk en heel betaalbaar. Er is geen verdoving nodig en er wordt ook niet gewerkt met medicijnen.

Je kunt na een behandeling gewoon verder gaan met je dagelijkse werkzaamheden.


Werking
Onder de technieken die bekend zijn om de gevolgen van huidveroudering tegen te gaan, is I.P.L. (Intense Pulse Light) één van de veiligste en meest doeltreffende methodes. De huidveroudering wordt krachtig in de diepte tegengegaan en werkt in harmonie met de natuurlijke processen van je huid.

Collageen stimulatie door middel van gepulseerde licht
Zorgt voor een toename én herverdeling van het collageen, waardoor het netwerk van vezels zich kan herstellen. Ook neemt de bloedcirculatie en daarmee de zuurstofvoorziening in de huid sterk toe en wordt het bindweefsel van de huid effectief en krachtig ontgift. Hierdoor wordt de huid weer dikker, steviger en diepe rimpels worden minder terwijl fijne rimpels zullen verdwijnen.


Behandelproces
Een kuur bestaat uit zes behandelingen, met een interval van 7 à 10 dagen. Als dit voldoende is wordt het aanbevolen om 1x in de 2 maanden een "onderhoudsbehandeling" te ondergaan.

I.P.L. Skin Rejuvenation, hét antwoord op de vale, verslapte en gerimpelde huid!Couperose

Met “couperose” wordt zichtbare vaatverwijding aangeduid.
Het zijn uitgezette en verwijde adertjes in het gezicht, decolleté en/of op de benen. Deze kleine bloedvaatjes kunnen door een verminderde elasticiteit niet meer samentrekken, waardoor zij het bloed niet meer kunnen transporteren. Het gevolg is dat er een bloedstuwing optreedt in de talrijke vaatjes, deze schijnen dan rood/blauw door de opperhuid. Omdat de vaatjes zelf gewoon intact zijn, is het niet correct om te spreken over 'gesprongen adertjes'.

Couperose kan een klein plekje zijn, maar ook een groot gebied beslaan.
Couperose is ook erfelijk maar volkomen onschuldig, toch kan het soms klachten geven. Denk hierbij aan het rood aanlopen van het gezicht bij de overgang van een koude naar een warme omgeving. Dit kan gepaard gaan met een onaangenaam warmtegevoel.

Met de I.P.L. technologie kunnen verschillende vormen van couperose zeer effectief en veilig behandeld worden. De storende verwijde bloedvaatjes worden verwijderd door gepulseerd licht.

Werking
Het licht wordt geabsorbeerd door de rode bloedcellen in de vaatjes en vervolgens naar de wanden van de vaatjes geleid. Daar wordt de lichtenergie omgezet in warmte. De vaatjes worden door selectieve verhitting geraakt waardoor de vaatwand samentrekt en verkleeft. De vaatjes sterven af waarna het lymfesysteem de restanten afvoert. De behandelde plek wordt lichter van kleur en zal verminderen en uiteindelijk helemaal verdwijnen.


Aantal behandelingen
Het aantal behandelingen is moeilijk aan te geven, dat is afhankelijk van de ernst van de couperose. Je moet uitgaan van 3 à 5 behandelingen.
Tussen de behandelingen ligt een periode van 3 à 4 weken. In sommige gevallen is een jaarlijkse nabehandeling nodig.

De behandeling is geschikt voor:
couperose, spinnenkopjes, rosacea en wijnvlekken


Acné

Acné is een chronisch ontstekingsproces van het haarzakje-talgkliersysteem dat wordt beïnvloed door o.a. hormonale factoren.

Daarnaast zetten bepaalde bacteriën (P. acnes) die zich in de talgklier bevinden, talg om in vrije vetzuren, die door de wand van de verstopte talgklier heendringen en een ontsteking kunnen veroorzaken. De P. acnes bacterie is met name verantwoordelijk voor het ontstaan van de acné.
Met de I.P.L. technologie kunnen veel vormen van acné met behulp van het gepulseerd licht effectief bestreden worden.

Het gepulseerd licht wordt selectief door de huid opgenomen en omgezet in warmte. Hierdoor wordt de huidbacterie vernietigd. De huid zal tot rust komen en de actieve acné zal zienderogen verminderen.

Donkere acné littekens verdwijnen niet. Daar is de Hyperpigmentatie behandeling voor nodig.

Aantal behandelingen
Afhankelijk van de ernst van de acné wordt bij aanvang bepaald hoeveel behandelingen er ongeveer nodig zijn en met welke frequentie het meest optimale resultaat behaald kan worden. Dit kan ook vaker dan 1 keer per week zijn. Voor een zichtbaar resultaat moet men uitgaan van 6 à 8 behandelingen.

Zie ik onmiddellijk resultaat?
Neen. Er zijn zeker 6 à 8 behandelingen nodig, 1 à 2 keer per week. Gedurende deze periode is het de bedoeling om, beetje bij beetje, de bacterie uit te roeien.
De verbetering laat even op zich wachten. De eerste resultaten mogen dan ook pas verwacht worden na een paar weken, maar sommige personen reageren trager of sneller.

Is het resultaat permanent?
Dat is moeilijk te zeggen, aangezien er bij acné hormonale en genetische factoren een rol spelen, en dat schakel je niet zomaar uit. Met de I.P.L. techniek kunnen we actieve acné erg goed behandelen, maar niet uitsluiten dat er opnieuw een uitbarsting plaatsvindt. Het is wel zo dat door de behandeling de kans op uitbarstingen verkleint en vermindert.

Het is aanbevolen om gedurende een bepaalde tijd na de behandelkuur 1 à 2 onderhoudsbehandelingen per maand te plannen.

Het doel van de behandelingen
Het reguleren van de talgklieren.
Het resultaat van de behandelingen
De genezingstijd wordt versneld en acné-uitbarstingen verminderen.

Alle behandelingen met betrekking tot acné dienen consequent te worden uitgevoerd, de meeste mislukte behandelingen zijn het gevolg van het feit dat de persoon in kwestie zich onvoldoende aan het regime houdt!!

Onze kennis en ervaring, gecombineerd met de nieuwste geavanceerde I.P.L. apparatuur, schoonheidsbehandelingen en de juist huidverzorgingsproducten zullen je een perfect resultaat geven.

Laat je door ons adviseren en zet daarmee de eerste stap op weg naar een egale huid!

 

Afspraak maken?

026 325 96 88

06 280 62 913

 

Ma:     10:00 t/m 17:00 uur
Di:

10:00 t/m 17:00 uur

Wo: 10:00 t/m 17:00 uur
Do: 10:00 t/m 17:00 uur
Vr: 10:00 t/m 17:00 uur
Za: 10:00 t/m 16:00 uur

 

Gevestigd in Huissen.

 

Mail:
Klantenservice

Online Reserveren

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld u vrijblijvend aan en ontvang als eerste onze acties.