Voetreflexmassage

Tegenwoordig zijn er veel mensen met lichamelijke en psychische klachten. We gebruiken continu ons hoofd, maar vergeten daarbij ons lijf. Dat leidt soms tot spanningen en onbalans. Door Voetreflexzonetherapie kun je weer in contact komen met je lijf. Het zet je in beweging.

 

WAT IS VOETREFLEXMASSAGE / VOETREFLEXZONETHERAPIE?

Ruim 3000 jaar geleden werd voetreflexzonemassage al als therapie toegepast.Het hele lichaam wordt weerspiegeld in de voet. Via reflexpunten op de voeten kunnen organen en weefsels van het lichaam op een positieve manier worden beïnvloed.De massage heeft een stimulerende, reinigende en harmoniserende invloed op alle organen in het lichaam.Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd en verbeterd.De behandeling gebeurt met de handen en zonder hulpmiddelen.Tijdens de behandeling kan duidelijk worden welk orgaan of lichaam uit balans is.Voetreflexzonetherapie is een natuurlijke vorm van genezen en dient ter ondersteuning van de reguliere gezondheidszorg.

Iemand hoeft niet ziek te zijn om baat te hebben bij voetreflexmassage / voetreflexzonetherapie. Voor veel mensen betekent de behandeling een opkikker. Voor anderen is het een preventief middel om niet uit balans te raken.

 

Positieve effecten:

  • Algehele ontspanning en welbevinden.
  • Betere bloedcirculatie, zuurstof- en voedingsstofvoorziening en afvoer van afvalstoffen.Verbeterde zenuw- en hormoonfuncties.

 

Prijzen

Voetreflexmassage
Voetreflexzonetherapie 
30 minuten
45 minuten
 € 27,50 € 25,00
€ 50,00